Hesap kontrolü
Hesabınızı
Pulse hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz ve Android uygulamasındaki aktif verileri veya bu web sitesindeki güvenli hesabın akışı aracılığıyla ilişkilendirebilirsiniz.
Bu web sitesinden Delete
Aşağıdaki güvenli hesap akış akışını kullanın. Pulse hesabınızla oturum açın, mevcut şifrenize girin ve kalıcı kesintiyi onaylayın.
Delete my Pulse accountKorumanız için, yalnızca hesap sahibi, mevcut şifrelerini imzalamadan ve onaylamadan sonra tamamen kesintiye uğrayabilir.
Uygulamada Delete
Açık Profil → Ayarlar → Hesap eylemleri →Delete hesabı. Mevcut şifrenizi girin ve onaylayın. Deletion kalıcıdır ve sizi işaret eder.
Belirli verilerin silinmesi
Belirli profil bilgilerini veya içeriği Pulse hesabınızı bozmadan kaldırmak istiyorsanız, hesabınızla bağlantılı adresten e-posta gönderin. Konuyu "Pulse data deletion request" kullanın ve Pulse name, account email ve istediğiniz verilere açık bir açıklama veya bağlantı ekleyin.
İstekyi tamamlamadan önce hesap mülkiyeti doğrulamanızı isteyebiliriz. Bu istek, açıkça bize bunu yapmamızı istemediği sürece hesabınızı silmiyor.
Eğer işaret edemezseniz
İlk olarak işaret sayfasında parola sıfırlama seçeneği deneyin. Hala hesabınıza erişemiyorsanız, Pulse hesabınıza bağlı olan adresten e-posta. Pulse kullanıcı adınızı ekleyin ve "Delete my Pulse account" konusunu kullanın.
Düğme, e-posta uygulamanızı istekle birlikte açar. Açık değilse, e-posta doğrudan yukarıdaki adresi kullanıyor.
Ne silinir
Hesabınızı siliyoruz, profil bilgilerini, videoları, fotoğraflar, satırları, metin mesajları, yorumları, tepkileri, aşağıdaki mesajları, bildirimler, bildirimler, size sunulan ve diğer hesap bağlantılı verileri aktif Pulse sistemlerinden siliyoruz. Aktif medya dosyaları Pulse video-delivery sistemlerinden kaldırıldı.
Sınırlı kayıtlar sadece güvenlik, dolandırıcılık önleme, anlaşmazlıklar veya yasal yükümlülükler için gerekli olan yerde muhafaza edilebilir.
İletişim
Destek: support@pulserythm.com.