Έλεγχος λογαριασμού
Διαγραφή του λογαριασμού σας
Μπορείτε να διαγράψετε μόνιμα το λογαριασμό σας Pulse και τα σχετικά ενεργά δεδομένα από την εφαρμογή Android ή μέσω της ασφαλούς ροής λογαριασμού-διαγραφής σε αυτόν τον ιστότοπο.
Διαγραφή από αυτόν τον ιστότοπο
Χρησιμοποιήστε την ασφαλή ροή λογαριασμού-διαγραφής παρακάτω. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Pulse, εισάγετε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης και επιβεβαιώστε τη μόνιμη διαγραφή.
Διαγραφή του λογαριασμού Pulse μουΓια την προστασία σας, μόνο ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού μπορεί να ολοκληρώσει τη διαγραφή μετά την υπογραφή και επιβεβαίωση του τρέχοντος κωδικού πρόσβασης.
Διαγραφή στην εφαρμογή
Ανοίξτε Προφίλ → Settings → Πράξεις λογαριασμού → Διαγραφή λογαριασμού. Εισάγετε τον τρέχοντα κωδικό σας και επιβεβαιώστε. Η διαγραφή είναι μόνιμη και υπογράφει έξω.
Αίτηση διαγραφής συγκεκριμένων δεδομένων
Αν θέλετε να αφαιρέσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες προφίλ ή περιεχόμενο χωρίς να διαγράψουμε το λογαριασμό σας Pulse, στείλτε μας email από τη διεύθυνση που είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό σας. Χρησιμοποιήστε το θέμα “Αίτηση διαγραφής δεδομένων παλμών” και περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη Pulse, το email λογαριασμού και μια σαφή περιγραφή ή σύνδεση με τα δεδομένα που θέλετε να αφαιρέσετε.
Μπορεί να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ιδιοκτησία λογαριασμού πριν ολοκληρώσετε το αίτημα. Αυτή η αίτηση δεν διαγράφει το λογαριασμό σας αν δεν μας το ζητήσετε σαφώς.
Εάν δεν μπορείτε να υπογράψετε
Πρώτα δοκιμάστε την επιλογή επαναφοράς κωδικού πρόσβασης στη σελίδα εισόδου. Εάν ακόμα δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας, στείλτε μας email από τη διεύθυνση που είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό σας Pulse. Συμπεριλάβετε το όνομα χρήστη Pulse και χρησιμοποιήστε το θέμα “Διαγραφή του λογαριασμού μου Pulse”.
Το κουμπί ανοίγει την εφαρμογή email σας με το αίτημα να συμπληρώνεται. Αν δεν ανοίξει, στείλτε μας email απευθείας χρησιμοποιώντας την παραπάνω διεύθυνση.
Τι διαγράφεται
Διαγράφουμε το λογαριασμό σας, τις πληροφορίες προφίλ, τα βίντεο, τις φωτογραφίες, τις λεζάντες, τις δημοσιεύσεις κειμένου, τα σχόλια, τις αντιδράσεις, ακολουθεί, τα άμεσα μηνύματα, τις ειδοποιήσεις, τις αναφορές που υποβάλατε και άλλα δεδομένα που συνδέονται με τους λογαριασμούς από τα ενεργά συστήματα Pulse. Τα συνδεδεμένα ενεργά αρχεία πολυμέσων αφαιρούνται από τα συστήματα διανομής βίντεο Pulse.
Περιορισμένα αρχεία μπορούν να φυλάσσονται μόνο εφόσον είναι αναγκαίο για την ασφάλεια, την πρόληψη της απάτης, τις διαφορές ή τις νομικές υποχρεώσεις.
Επικοινωνία
Υποστήριξη: support@pulserythm.com.