Controlul contului
Șterge contul
Puteți șterge permanent contul Pulse și datele active asociate din aplicația Android sau prin fluxul securizat de ștergere a contului de pe acest site.
Șterge de pe acest site
Utilizați fluxul securizat de ștergere a contului de mai jos. Conectați-vă cu contul Pulse, introduceți parola curentă și confirmați ștergerea permanentă.
Șterge contul meu PulsePentru protectia dumneavoastra, numai proprietarul contului poate completa stergerea dupa semnarea si confirmarea parolei curente.
Șterge în aplicație
Deschide Profil → Configurări → Acțiuni cont → Ștergere cont. Introduceți parola curentă și confirmați. Ştergerea e permanentă şi te dă afară.
Cererea de eliminare a datelor specifice
Dacă doriți să eliminați informații specifice profil sau conținut fără a șterge contul Pulse, trimiteți-ne un e-mail de la adresa conectată la contul dvs. Utilizați subiectul
Vă putem cere să verificaţi proprietatea contului înainte de a completa cererea. Această cerere nu șterge contul dumneavoastră decât dacă ne cereți în mod clar să facem acest lucru.
Dacă nu puteţi semna
Mai întâi încercați opțiunea de resetare a parolei de pe pagina de sign-in. Dacă încă nu puteţi accesa contul dvs., trimiteţi-ne un e-mail de la adresa conectată la contul dvs. Pulse. Include numele de utilizator Pulse și de a folosi subiectul meu Delete contul Pulse.
Butonul deschide aplicația de e-mail cu cererea completată. Dacă nu se deschide, trimiteți-ne prin e-mail direct utilizând adresa de mai sus.
Ce se elimină
Ştergem contul dvs., informaţiile de profil, videoclipuri, fotografii, legende, mesaje text, comentarii, reacţii, următoarele, mesaje directe, notificări, rapoarte pe care le-aţi transmis şi alte date legate de cont din sistemele active Pulse. Fișierele media active asociate sunt eliminate din sistemele de livrare video Pulse.
Înregistrările limitate pot fi păstrate numai dacă este necesar pentru securitate, prevenirea fraudei, litigii sau obligații legale.
Contact
Suport: support@pulserythm.com.